Menu

Waarom rechtstreeks boeken?

Wij hebben er echt van genoten!

14/07/2021

Dream Away Chateau Jemeppe | by Francisca Clemente Batalha

Een tweetal weken geleden werd ik aangenaam verrast door een mail van ''Dream Away''. Ik had namelijk een overnachting gewonnen op Chateau Jemeppe.

Geweldig, ik ben altijd gek geweest op de Ardennen. Alles werd afgesproken en goed uitgelegd in een paar volgende mails.

Vrijdag was het dan zover! We vertrokken vol verwachting naar onze bestemming.

Daar aangekomen werden wij ontvangen door 2 vriendelijke medewerkers van Dream Away. Tijdens het drinken van een lekkere koffie op een gezellig terras kregen we alle nodige info en later een rondleiding op het domein. Onze kamer was echt een droom, we voelden ons de koning te rijk met een hemelbed en authentieke meubels. Langs onze kamer was er ook een prachtige kasteelkapel.

Het diner in het restaurant op het domein was zalig, mooi verzorgde borden en superlekker eten geserveerd door vriendelijk personeel.

Geen televisietoestel op de kamer, op het eerste zicht een beetje raar maar eigenlijk zalig! Een heel andere beleving dan anders. Op de kamer stond een koffietoestel klaar en flesjes water.

Een lekker uitgebreid ontbijt in een mooie ruimte of gezellig op het terras. En dan keus genoeg om je tijd te besteden op het domein. Een mooi binnenzwembad als je graag zwemt en oh zo mooie wandeling langs het water.

We hebben er echt van genoten. Dankjewel Dream Away, dankzij jullie hebben we weer een mooi plekje ontdekt kortbij huis.

Get away to dream away