Menu

Waarom rechtstreeks boeken?

De
Eikensingel

Bungalowpark met privé jaccuzzi midden op de Veluwe | Boek v.a. € 289 p.p.

De Eikensingel, een kleinschalig vakantiepark, landelijk gelegen midden op de Veluwe, bestaat uit 10 sfeervolle bungalows met een omringde, afgesloten tuin en een eigen privé jacuzzi. 

De heerlijk verwarmde overdekte zwem spa* en de traditionele Finse sauna zijn op reservering dagelijks privé kosteloos te reserveren. 

Vanuit het vakantiepark stap je zo het mooie wandelgebied in waar je nauwelijks iemand tegenkomt. Ervaar de rust, ontspanning en vooral de ruimte.

Of trek erop uit met de fiets om de Veluwe te verkennen en na een lange tocht te ontspannen in de warme bubbels van je eigen jacuzzi.

*Geopend van 30 april tot 30 oktober.

4 of 5-daagse volpension staycation vanaf € 289,00 p.p. : 
Staycation midweek: Aankomst maandag, vertrek vrijdag
Staycation weekend: Aankomst vrijdag, vertrek maandag

De prijzen zijn exclusief City-Tax 

 3 of 4 overnachtingen;
 Een warme ontvangst met een fles cava op de kamer;
 Dagelijks een uitgebreid Dream Away ontbijt;
 Dagelijks een heerlijke lunch of lunchpakket; 
 Dagelijks een diner inclusief een fles huiswijn (rood of wit) en koffie of thee; 

 Verborgen plekken vóór vertrek | álle must see's & do's op de Veluwe 

In België en Nederland kunnen de corona-regels van elkaar verschillen. Daarom verwijzen wij u graag naar de websites van de Belgische en Nederlandse Overheid om altijd up to date te zijn van de geldende maatregelen. Het hotel heeft alles erop ingericht zodat u met een gerust hart een all-inclusive staycation kunt reserveren.

Heerlijke, rustige week gehad!

"Wat een prachtige en rustige locatie! Wij waren er samen met onze dochter van 2 jaar en je hebt echt privacy en komt eigenlijk amper anderen tegen. Er zijn 10 huisjes, met allemaal een eigen tuintje en jacuzzi (wordt elke ochtend schoongemaakt/gecontroleerd, top!) Er is ook een zwembad en je kunt die reserveren!"

kleineanke - TripAdvisor
5/5